Denny Boersma

Denny Boersma - Beeld: Eric Slot

Fractieassistent

  • 31 jaar
  • Tolbert

Samen met mijn vrouw en dochter van achttien maanden woon in in het mooie Tolbert. Mijn vrouw en ik proberen haar bewust te maken van de wereld waarin we leven.
Het is immers niet vanzelfsprekend dat we op de fiets kunnen stappen om een ijsje te kopen of met de auto naar haar oma te gaan. In het dagelijks leven ben ik mij ook bewust van de leefomgeving. Als projectleider in de installatietechniek ben ik dagelijks bezig de energietransitie vorm te geven.

Volhoudbare toekomst

Allemaal zaken welke mij doen realiseren hoe belangrijk onze leefomgeving is, maar bovenal: hoe zorgen we dat deze in tact blijft of nog liever, beter wordt voor de generatie van onze dochter. Hoe zorgen we dat zij naar de school kan gaan welke bij haar past, haar boodschappen lokaal kan kopen maar ook kan wonen in een gezonde en groene leefomgeving welke bereikbaar is middels fiets, bus of auto. Zaken welke toekomst zijn voor mijn dochter maar voor de inwoners van het Westerkwartier nu relevant zijn.
Acht jaar geleden ben ik gevraagd om daarvoor actief te worden in de politiek. Dat heb ik met veel genoegen gedaan en dat blijf ik graag de komende periode doen.