Vertrek Youssef Boutachekourt als fractieleider

Beeld: D66 Veenendaal

Youssef Boutachekourt

“Met veel genoegen heb ik me de afgelopen twee jaar als raadslid ingezet voor de gemeente Veenendaal. In deze periode hebben we mooie resultaten weten te boeken en op een prettige manier samengewerkt met collega raads- en commissieleden.  
 
Als lijsttrekker van D66 Veenendaal ging ik met veel vertrouwen de verkiezingen in. Echter, de uitslag was niet wat ik ervan had verwacht. We zijn van twee zetels teruggegaan naar één zetel. Dit terwijl ons team er alles aan heeft gedaan om de kiezer te bereiken met onze visie.  
 
Voor dit teleurstellende resultaat voel ik me verantwoordelijk. Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik stop met mijn politieke werkzaamheden en het stokje overdraag aan onze nieuwe nr 1. Maud Veraar. Ik ben onder de indruk hoe snel zij het vertrouwen heeft weten te winnen in deze campagne van een grote groep inwoners. Dit is terug te zien in het aantal voorkeursstemmen. Ik wens haar heel veel succes met haar functie als raadslid. 
 
Ik wil alle D66 collega’s, collega commissie- en raadsleden,  de griffie, burgemeester en wethouders en de ambtenaren op het gemeentehuis van harte bedanken voor de fijne samenwerking!”
 
Youssef Boutachekourt

Verklaring bestuur

Uiteraard respecteren wij het besluit van Youssef. Heel veel dank voor je inzet in de raad als raadslid en fractievoorzitter, je hebt het D66 geluid goed kunnen laten horen!
 
Afdelingsbestuur D66 Veenendaal