Judah Teunissen

Beeld: D66 Veenendaal

Over mij

  • 36 jaar
  • Epe
  • Veenendaal

Politieke interesse is mij vanuit huis meegegeven en ik keek dan ook van jongs af aan met interesse naar de politieke debatten over de diverse uitdagingen binnen de maatschappij. Debatten waarbij voor mij de kracht moest zitten in het gesprek met elkaar aan gaan, elkaar proberen te begrijpen en te overtuigen met argumenten, maar ook te accepteren dat je kan verschillen van mening.

Waarom Politiek actief?

Helaas zag ik de laatste jaren in de politieke debatten en ook in de samenleving de spanningen tussen groepen toenemen. Zorgelijk, aangezien mijn beeld van Nederland een land is waar iedereen ertoe doet en mensen samen aan de slag gaan om onderlinge meningsverschillen te overbruggen. Soms lijkt dit gevoelsmatig steeds moeilijker te worden, terwijl wij dit met alle hedendaagse uitdagingen (klimaat, economie, welzijn) zo hard nodig hebben.

Ik kies voor D66 want

De behoefte om mensen met elkaar te verbinden deed mij dan ook kiezen voor D66, een partij die iedereen kansen wil geven en geen onderscheid maakt tussen etniciteit, gender of geloofsovertuiging. Daarbij geloof ik dat D66 als bruggenbouwer kijkt naar de problemen van nu en daar proactief mee aan de slag wil. Praatjes vullen geen gaatjes.

Om deze reden ben ik zelf 5 jaar geleden actief lid geworden van D66 en probeer ik mij sindsdien naast mijn werk (data analist) en gezin in te zetten voor de partij, met een mooie groep enthousiaste partijleden.

Mijn wens voor Veenendaal

Veenendaal is een mooie groeiende en bloeiende gemeente en dit gaat wat mij betreft samen met een grote verantwoordelijkheid op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid voor iedereen. Dus laten wij dit onze kinderen dan ook gunnen en doe mee met D66!