Schildpad op het Binnenhof: een avond met Erwin Nypels

Beeld: Archiefbeeld

Duik de D66 geschiedenis in met mede-oprichter Erwin Nypels op vrijdag 10 juni in de Rijswijkse Schouwburg.

Een gesprek met een D66 legende

“Onze” Rijswijkse Erwin Nypels: een icoon in onze afdeling. Elke verkiezing actief, tot op hoge leeftijd. Maar ook een icoon in de partij. Mede-oprichter. Voorzitter van het eerste congres. kamerlid. Minister. Hoeder van de Jonge Democraten. Kenner en hartstochtelijk voortdurend bijslijper van ons pensioenstelsel. En zo veel meer.

Erwin was er bij. Elke stap van de partij vanaf ’66. En daarover schreef hij een boek. In Schildpad op het Binnenhof” vertelt Erwin het verhaal van de beginjaren van de partij en waarom het 18 jaar (!) heeft geduurd voordat de Jonge Democraten is opgericht.

In samenwerking met de Mr. Hans van Mierlo Stichting organiseert D66 Rijswijk voor en met Erwin een avond ter ere van de publicatie van “Schildpad op het Binnenhof”. Het boek wordt digitaal beschikbaar gesteld voor alle geïnteresseerden.

Doe mee en ga in gesprek met een levende-D66-legende. In de Rijswijkse Schouwburg duikt Erwin in de herinneringen. En is er alle ruimte om vragen te stellen over verleden, heden én toekomst van D66.

19:00u deuren open
19:30u aanvang zaalprogramma
21:00u einde zaalprogramma

Aanmelden kan via [email protected]
Er is beperkte beschikbaarheid!