Hellendoorn commissielid PS

Jan Christiaan (JC) Hellendoorn (61) is benoemd tot commissielid namens D66 in Provinciale Staten van Drenthe. Hij woont in Norg en vormt samen met Andy Kleine Deters en Jan Willem Brinkhorst vormt hij de kern van het fractieteam.
 
Jan Christiaan: ‘Na meer dan 35 jaar wonen & werken in de Randstad ben ik terug in het Noorden. Ik ben opgegroeid op het platteland op de grens van Groningen en Drenthe. Vanuit Norg wil ik een sociaal liberale geluid laten horen in Drenthe als lid van de Statenfractie. Ik wil maatschappelijk bijdragen vanuit een bestuurslaag waar niet alleen de waan van de dag regeert.

 

Perspectief

Er zijn veel belangrijke onderwerpen waar de provincie een rol bij speelt. D66 Drenthe kiest voor een gezonde provincie. De diverse landschappen leveren een bijdrage aan de leefbaarheid en aan onze gezondheid. In deze provincie streven we naar goede luchtkwaliteit, een gezonde bodem en schoon water. We moeten keuzes maken om vooruit te kunnen, om ondernemers, boeren, inwoners een duidelijk perspectief te bieden. Een betrouwbare overheid voert vervolgens de gemaakte afspraken uit. In verbinding met inwoners wil ik richting geven aan het beleid van de provincie Drenthe.