Nieuwe penningmeester en bestuurslid D66 Leudal en Maasgouw

De leden van D66 Leudal en Maasgouw stemden tijdens de afdelingsvergadering op woensdag 12 oktober unaniem voor de toetreding van Bram Looij tot het bestuur. Daarnaast is Daan Schreurs verkozen tot nieuwe penningmeester, waarmee hij de taken van Rianne Smeets overneemt. Rianne Smeets zal wel actief blijven binnen het bestuur als algemeen bestuurslid.

Nieuwe penningmeester

Bram Looij en Daan Schreurs - nieuwe bestuursleden van D66-Leudal en Maasgouw Beeld: Jort Raemakers

De leden van D66 Leudal en Maasgouw kozen Daan Schreurs als nieuwe penningmeester. Daan Schreurs, inwoner van Buggenum, was al actief binnen het bestuur als algemeen bestuurslid. “Nadat Rianne heeft aangegeven dat ze de functie van penningmeester wilde overdragen, ben ik na gaan denken over deze functie. Nu ik bijna een jaar actief ben binnen het bestuur, heb ik een beter beeld van de afdeling en rollen en ga ik vol enthousiasme aan de slag met deze nieuwe functie”, aldus Daan Schreurs.
Daan Schreurs volgt daarmee Rianne Smeets op, die bijna drie jaar penningmeester van D66 Leudal en Maasgouw is geweest. Rianne vertelt: “Mooi om te zien hoe in drie jaar tijd de inkomsten van de afdeling zo gegroeid zijn. Ik heb de functie van penningmeester met plezier vervuld. Ik wens Daan veel succes in zijn nieuwe functie!”.

Aanvulling bestuur

Met de aanstelling van Bram Looij als nieuw bestuurslid is er aanvulling vanuit de gemeente Maasgouw in het bestuur van D66 Leudal en Maasgouw. Hij is inwoner van Beegden en heeft in het verleden bestuurlijke ervaring opgedaan bij verschillende stichtingen en verenigingen. Hij hoopt binnen het bestuur, in samenwerking met de andere bestuursleden, op een constructieve wijze de werking van het bestuur te versterken ten behoeve van de leden van D66 en de fracties in de Gemeenteraden. Tevens vindt hij het van belang om binnen onze Gemeenten het gedachtegoed van D66 uit te dragen.