Onze Mensen

In ons Nederland maakt het niet uit in welk huis je kinderbedje staat of in welke wijk je school. Alleen dan ben je echt vrij. Wij geloven in een samenleving waarin we gelijke gevallen gelijk behandelen. En mensen die toch op achterstand komen, helpen we. Een uitgestoken hand, zodat ieder kind het beste onderwijs krijgt. Iedere werknemer kans heeft op een goede baan en een betaalbaar huis. En ieder mens de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. In dat Nederland laten we iedereen vrij, maar niemand vallen.

De leden van D66 Heiloo hebben de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Lijsttrekker Sybren van Dokkum: “Deze kandidatenlijst bestaat uit kandidaten met een evenwichtige mix aan competenties en een diversiteit aan achtergronden. Ik kijk ernaar uit om samen met dit team te werken aan het Heiloo van morgen.”

Het bestuur van D66 BUCH bestaat uit leden van de afdelingen Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Hans van Halem en Marieke Hendriksen vertegenwoordigen Heiloo.