D66 Limburg besteed extra aandacht aan Noord-Limburg

De gouverneur woont dan wel in Gennep maar veel meer aandacht vanuit de provinciale staten is er niet voor de kop van Limburg. Of toch wel?

Prime time

Op een van de belangrijkste campagnedagen voor de aanstaande provinciale statenverkiezingen kwam de lijsttrekker van D66 Limburg, Marlou Jenneskens, samen met kandidaat Japhet Stone afgelopen zaterdag op bezoek in de noordelijkste gemeentes van Limburg.

Noord Limburg

Ook buiten de campagne periode is Jenneskens hier regelmatig te vinden. Dit was de derde keer al in het afgelopen half jaar dat ze als zittend statenlid kwam praten maar vooral luisteren naar wat er allemaal speelt in de gemeenten Bergen, Gennep en Mook & Middelaar.
Zo bracht ze in februari samen met kamerlid Wieke Paulusma een bezoek aan het nieuwe gezondheidscentrum in Afferden en was ze afgelopen november samen met zittend statenlid Hans van Wageningen in Gennep op bezoek om met de fractie van D66, inwoners en ondernemers te praten over de balans tussen industrie, wonen en natuur en bracht hierbij een bezoek aan de Maasbrug, industrieterrein de Grens in Heijen en biologisch melkveebedrijf Ebbers.

De tour

Afgelopen zaterdag ging de tour onder andere langs het Petershuis, het Genneperhuys, de Lob van Gennep, de toekomstige opvanglocatie voor vluchtelingen in Mook, diverse lokale toeristische pareltjes, de Maasbrug en de haven in Heijen. Tijdens deze toer hebben de (toekomstige) statenleden met inwoners en de fractie van D66 Gennep de lokale belangen besproken. Om vervolgens af te sluiten in de Kroon in Gennep waar geïnteresseerde inwoners nog in gesprek konden met Jenneskens en Stone.

Wil je meer weten over het verkiezingsprogramma of de kandidatenlijst?