D66 Noordelijk-Limburg

De afdeling D66 Noordelijk-Limburg bestaat uit 3 gemeentes: gemeente Bergen, Gemeente Gennep en de gemeente Mook en Middelaar. Zou jij graag in een van deze gemeentes actief willen worden voor D66, laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina.

Gemeente Bergen

D66 is niet actief onder de eigen vlag in de gemeente Bergen, maar maakt onderdeel uit van PK Bergen. Voor meer informatie over de activiteiten in deze gemeente kan je uiteraard met ons, maar ook met PK Bergen contact opnemen.

Gemeente Gennep

D66 Gennep is al meer dan 50 jaar actief in de gemeente Gennep. Op dit moment zijn we actief met 4 raadsleden en daarmee de 2e partij in de gemeente Gennep.
Bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen heeft D66 het hoogste aantal percentage stemmen gehaald van alle gemeentes in Nederland waar D66 actief is.

D66 is niet actief in de gemeenteraad van Mook en Middelaar. Wel is de doelstelling dat we dit in de toekomst gaan worden. Wil jij hier aan bijdragen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Wil jij D66 steunen of wil jij actief bijdragen? Wordt dan lid, het bestuur van Noordelijk-Limburg neemt dan altijd even vrijblijvend contact met je op om te kijken wat de opties zijn. Wil je liever vooraf contact? Neem dan contact met ons op.