D66 gemeente Epe verrast vrijwilligers Vaasaqua op Valentijnsdag

Bij andere lokale afdelingen van D66 is het al langer een traditie en toen de afdeling van de gemeente Epe hier lucht van kreeg, konden zij natuurlijk niet achterblijven. Op Valentijnsdag wordt een vrijwilligersorganisatie verrast met een heerlijke Valentijnstaart!

We kunnen niet zonder vrijwilligers

Namens het bestuur van D66 waren Marianne Luiting en Maarten Timmer aanwezig. Deze laatste is zelf geboren en getogen in Vaassen en sinds een jaar actief voor D66 in de gemeente.

“In onze gemeente kozen we er bewust voor om het vrijwilligersbestuur van Vaasaqua in het zonnetje te zetten – één van de grootste evenementen in de gemeente en volledig gedragen door vrijwilligers. Petje af hoor!”, geeft Maarten aan. “D66 hecht erg veel waarde aan het verenigingsleven in onze gemeente en alle vrijwillige inzet van onze inwoners daar bij hoort. We kunnen simpelweg niet zonder – een drijvende kracht achter het dorpsleven in de 21ste eeuw. Op deze manier willen we er graag extra stil bij staan.”

Van links naar rechts: Marianne Luiting (D66 gemeente Epe), Marleen Schoemaker (Vaasaqua), Anne-Marie Ankersmit (Vaasaqua), Maarten Timmer (D66 gemeente Epe) en Ingrid van Essen (Vaasaqua) Beeld: Nathalie Doorn

Moeilijke jaren achter de rug

Anne-Marie Ankersmit, Ingrid van Essen en Marleen Schoemaker namen de taart namens het bestuur in ontvangst en stelden de extra waardering zeer op prijs.

“Het is de laatste twee jaar natuurlijk erg jammer geweest dat we Vaasaqua niet als van ouds konden organiseren. Voor dit jaar gaat het er nog om spannen wat mogelijk is. Het lijkt erop dat er stevige versoepelingen aankomen, maar normaal beginnen we in november al met de organisatie. We lopen dus eigenlijk al vier maanden achterlopen op een normale planning. Hopelijk kunnen we binnenkort meer duidelijkheid geven.”

Meer informatie?

Voor updates over Vaasaqua, kijk op www.vaasaqua.nl.

Voor meer plannen van D66 in de gemeente Epe, lees je hier ons verkiezingsprogramma.

Hier lees je meer over noaberschap in onze dorpen, échte inspraak voor inwoners, het bewaken van onze groene en blauwe omgeving én het behouden van onze jongeren voor onze gemeente.