Onze kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen

Met gepaste trots presenteren we onze kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022

Onze leden hebben gekozen

Onze leden hebben daarbij het vertrouwen uitgesproken in zittend raadslid Annemiek van Loon. Zij komt na de reeds verkozen lijsttrekker Hans de Goede als tweede op de lijst.
Als derde op de lijst staat Nathalie Doorn. Nummer 4 is Joost Boermans, gevolgd door Sander van den Berg op plek 5.

Lijsttrekker Hans de Goede: ‘Dit is een mooie, sterke lijst met veel kwaliteit. Het is tijd voor vernieuwing als het gaat om luisteren, besturen, samenwerken. Met dit team biedt D66 kansen voor een redelijk en krachtig alternatief. Ons gemeentebestuur heeft dat nodig.’

Diverse groep mensen

Met deze vijf mensen heeft D66 gemeente Epe een enthousiaste, ervaren club mensen vanuit diverse achtergronden.

De lijst wordt aangevoerd door de twee zittende raadsleden, waarbij Hans de Goede zijn verbindende eigenschappen uitstekend weet in te zetten voor de gemeenteraad in het algemeen en voor D66 gemeente Epe in het bijzonder.

Annemiek wil graag een periode door met haar nooit aflatende inzet voor het groen en de natuur in onze mooie gemeente.

Nathalie vult dit tweetal aan met haar kennis over communicatie en participatie. Wat D66 betreft een belangrijk onderwerp in de komende bestuursperiode.

Joost brengt jarenlange ervaring mee in de volle breedte van het gemeentebestuur als oud-raadslid en als wethouder in de gemeente Wijdemeren. Hij woont sinds kort in Epe.

Sander is als 25-jarige de jongerenkandidaat op de lijst. Als geboren, getogen en trotse Epenaar is hij actief in het verenigingsleven en zal hij voor velen een bekende zijn.

Met deze top 5 van onze lijst gaan we vol enthousiasme de komende gemeenteraadsverkiezingen in!

Beeld: Marcel Everts Fotografie