EBN Introductieavond

1 september 2022

Beste EBN’ers,

We hopen dat jullie tot nu toe erg van de zomer aan het genieten zijn! 

Het afgelopen jaar zijn er weer flink wat nieuwe leden aangesloten bij het Els Borst Netwerk (EBN). Dit vinden wij ontzettend leuk om te zien! We kunnen ons echter voorstellen dat sommige (nieuwe) leden het EBN beter willen leren kennen of een opfrisser nodig hebben. Waar staat het Els Borst Netwerk bijvoorbeeld voor? Wat gebeurt er op landelijk zowel als op lokaal niveau? En wat kun jij doen als lid van het EBN? 

Om deze vragen te beantwoorden en elkaar beter te leren kennen, organiseren we op donderdag 1 september van 20.00 – 21.00 een online EBN introductieavond. Het programma van de avond begint met een introductie van een van onze bestuursleden en van D66 Raadslid en ambassadeur EBN Den Haag Demi van Wijk. Na de intro volgt een korte, uitdagende feministische quiz! Het programma wordt daarna afgesloten door D66 Tweede Kamerlid en voormalig EBN Inspiratieprijs winnares Fonda Sahla die haar ervaringen met het EBN zal delen. 

De EBN introductieavond vindt net plaats voor de Els Borst Netwerkdag van 10 september zodat er de mogelijkheid bestaat om nog net andere EBN’ers te leren kennen voor de Netwerkdag.

Je kunt je aanmelden voor de online EBN introductieavond door een kort mailtje te sturen naar [email protected].
We kijken ernaar jullie te zien! 

Hartelijk groet,
Het EBN bestuur
Willemijn, Lise-Lotte, Laura, Anja, Esselyn, Joanna, Brecht