Vrij om te ondernemen en innoveren

Wij maken werk van missiegedreven innovatie. Beeld: Unsplash

Of het nu gaat om het koffietentje om de hoek, de fietsenmaker of het boerenbedrijf dat creatief mogelijkheden zoekt om te ondernemen. Wij laten iedere ondernemer vrij te ondernemen en te innoveren. Dat is goed voor de toekomst van Berg en Dal.

In een snel veranderende wereld grijpen ondernemers kansen. Baanbrekende innovaties ontstaan niet door strenge regels of veel Haagse invloed. Door jou als ondernemer vrij te laten, gebruiken we optimaal jouw creativiteit en engageren gemotiveerde werknemers.

Worden we koploper in duurzame innovatie. Ontwikkelen we samen de toeristische sector verder in onze mooie dorpen. En zorgen we dat met ons restafval nieuwe producten worden gemaakt.

Bedrijven die getroffen worden in de coronacrisis helpen we. Nu met noodsteun. Omdat we elkaar straks broodnodig hebben ons leven weer vooruit te brengen. Het eerlijke verhaal is ook dat niet ieder bedrijf het zal redden, maar we laten jou en je werknemers niet vallen. 

Samen met inwoners, ondernemers en leden hebben we nagedacht en gesproken over onze ideeën voor de toekomst. In het verkiezingsprogramma lees je deze plannen waarmee we de komende jaren aan de slag willen gaan.

Je bent pas vrij als iedereen dat is. D66 gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft.