Help mee met de campagne TK23

D66 Baarn en D66 Soest voeren samen campagne voor de Tweede Kamerverkiezing. Tweede Kamerlid Anne-Marijke Podt is zaterdag 11 november 2023 in Soest. Help je de komende weken ook mee?

11 november

Op zaterdag 11 november komt nummer 4 op de lijst van D66, Anne-Marijke Podt, naar Soest. Daar gaat deze Tweede Kamerlid samen met leden van D66 Baarn en D66 Soest campagne voeren voor de Tweede Kamerverkiezing op 22 november 2023.

Anne-Marijke Podt

In de D66 fractie in de Tweede Kamer heeft Anne-Marijke Podt een zware portefeuille met onderwerpen die in verkiezingstijd hevig bediscussieerd worden: asiel en migratie, arbeidsmigratie, arbeidsomstandigheden, participatiewet en inburgering. Hiervoor was Podt in 2014 lid van de gemeenteraad van Utrecht voor D66 en was trekker van de landelijke portefeuille overleggen Werk & Inkomen en Asiel & Integratie. Zo zorgde ze dat asielzoekers medezeggenschap kregen in AZC’s en dat jonge alleenstaande asielzoekers voor pleegzorg in aanmerking kwamen. Op haar initiatief kwamen ook meer mogelijkheden voor om- en bijscholing voor mensen in de bijstand.

Campagne voeren

D66 Baarn gaat op zaterdag 11 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Van Weedestraat in Soest flyeren. We spreken met elkaar af om 9.45 uur op het pleintje tegenover de Action in Soest. Je kunt je auto bij de Albert Heijn parkeren. Kom met je D66 jas. Je krijgt van ons flyers en een D66 paraplu! In de middag gaan we samen met de leden van Soest naar Baarn om ook in ons dorp te flyeren.

Verder gaan we ook op de volgende momenten campagne in Baarn voeren:

  • zaterdag 11 november (middag): flyeren in Baarn. We zien elkaar kort voor 14.00 uur bij de muziekkoepel op de Brink. Flyeren tot 16.00 uur.
  • zaterdag 18 november: Verkiezingsmarkt op de Brink van 10.30 tot 16.00 uur (we hebben heel veel handjes nodig!)
  • maandag 20 november: flyeren in de ochtend op Station Baarn
  • dinsdag 21 november: flyeren in de ochtend op Station Baarn
Campagne

Beeld: Jeroen Mooijman

Hulpmiddel

Misschien ter geruststelling, het is niet nodig dat je het hele verkiezingsprogramma van D66 uit je hoofd kent! Mocht je je toch willen laten inspireren, hier een link naar het verkorte programma.

Contact

Zit je nog niet in de Ledenappgroep op WhatsApp, meld je dan aan via [email protected].
Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram.
En blijf op de hoogte op D66.nl/Baarn.