Erik Verkampen

Erik Verkampen - Beeld: Ronald Lubbers

Ik zet me in voor een gemeente die leefbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, een gemeente waar we niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen, maar bovenal een gemeente waar mensen zich prettig en veilig voelen.

Ik stel me even voor

  • 32 jaar
  • Oud-Zevenaar

Enkele jaren geleden ben in Oud-Zevenaar komen wonen en dat bevalt me geweldig! Een gemeente waar ik toevallig terecht ben gekomen, maar ondertussen een gemeente is waar ik mij thuis voel en waar ik trots op ben.  Ik fiets dan ook graag door de gemeente en geniet van al het moois dat Zevenaar te bieden heeft.

Ik zet me in voor een gemeente die leefbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, een gemeente waar we niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen, maar zeker ook een gemeente waar mensen zich prettig en veilig voelen. De afgelopen jaren heb ik sterk ingezet op verduurzamen van Zevenaar, dat moeten we doorzetten en verder laten groeien!

Mijn drijfveer om me in te zetten voor D66 is het uitgangspunt om te vertrouwen op de eigen kracht van mensen. Ik vind dat de gemeente heldere kaders moet bieden. Kaders die ruimte en inspiratie bieden aan vindingrijkheid en creativiteit van mensen en organisaties. Immers, het zijn de inwoners en de organisaties die zich inzetten voor (innovatieve) oplossingen. En daarin mogen wet- en regelgeving niet belemmeren maar moeten daar waar mogelijk faciliteren!