Verkiezingsuitslag

Op 14, 15 en 16 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. Voor D66 Wijchen betekent het dat de twee zetels behouden blijven.

Raadsleden

Maikel Lukkezen en Miranda Muller nemen op 30 maart plaats in de gemeenteraad. Voor hen beide zal dit de eerste periode zijn. Maikel Lukkezen was al sinds 2019 actief als raadscommissielid. Hij zal tevens fractievoorzitter zijn.
Maikel Lukkezen: “Ik ben erg blij met deze uitslag. Nadat ik mezelf ruim een jaar geleden beschikbaar stelde als lijsttrekker is dit een prachtig resultaat waar alle betrokkenen trots op mogen zijn.”

Miranda Muller: “Ik zie het als een enorme eer om raadslid te zijn. Dit had ik niet verwacht toen ik mezelf kandidaat stelde vorige zomer. We gaan er met de fractie volledig voor, er ligt veel werk op ons te wachten.”

Commissieleden

Guus Reichgelt zal het eerste commissielid zijn. Ook in de vorige periode was hij commissielid, dus we zijn blij met hem de continuïteit te kunnen waarborgen. Zeker met het oog op de issues die spelen op Alverna is Guus van belang. De verdere portefeuilles worden nog verdeeld.