Rob Winthagen

Rob Winthagen - Beeld: Huup Hollands

Over Rob

  • 42 jaar
  • Ransdaal

Ik ben lid van D66 Voerendaal sinds 2010. Ik woon in Ransdaal samen met mijn vrouw Linda en dochter Jolijn. Na het afronden van opleidingen zelfstandig Horecaondernemer en facilitymanagement ben ik gestart bij Zuyd hogeschool als assistent projectmanager op het project De Wijk van Morgen. Dit was het daadwerkelijk realiseren van een duurzame (test) omgeving. Volledig ontworpen en gebouwd door studenten van alle niveaus onder toeziend oog van het bedrijfsleven. Een prachtig project waarvan je de resultaten vandaag de dag in de woonwijken ziet verschijnen.

Sinds 2012 werk ik bij ons mooie Voerendaalse (Vebego) Hago Zorg & JV Mondriaan Schoon als teamleider. Waar ik verschillende schoonmaakteams mag aansturen binnen de panden van Mondriaan en Sevagram regio Maastricht.

In mijn vrije tijd ben ik actief binnen enkele verenigingen. Als oud prins van Ransdaal ben ik betrokken bij cv de wuif waar ik diverse activiteiten mee organiseer. Verder geef ik leiding tijdens clubavonden van jeugdvereniging Ransdaal en maak ik deel uit van de kampcommissie (jaarlijks hoogtepunt van de vereniging). Mijn sportieve kwaliteiten laat ik zien op het veld van vv Hellas.

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Mijn lievelingsplek is thuis. Thuis is in dit geval Ransdaal waar ik met mijn vrouw en dochter woon. Naast thuis, zijn de Ransdaalse velden een lievelingsplek en kan ik genieten van de mooie omgeving die hier te vinden is.

Welke kansen zie jij voor je gemeente?

Verduurzamen en toch kunnen blijven genieten van de mooie groene omgeving waarin wij mogen wonen.