Kandidatenlijst voor de aankomende verkiezingen bekend

D66 Schiedam heeft onlangs de kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen officieel bekend gemaakt.

Een lijst met fantastische kandidaten, met hart voor Schiedam!

Nadere informatie over de kandidatenlijst maken we hieronder bekend. Zie ook het overzicht op deze website van Onze mensen .

Naast lijsttrekker John van Sliedregt bezet Anouschka Biekman de tweede plaats. Nieuwkomers op plaatsen drie en vier zijn Marjolijn Keverling en Koen van Baekel.

De top zes wordt vervolgens gecompleteerd door huidig raadsopvolger Zülfikar Güler en Diane Reijnhout, die in de periode 2014-2018 al enige tijd raadslid was.

Lijsttrekker John van Sliedregt:
“Met deze lijst presenteert D66 een ijzersterk team, waarin we een mix zien van ervaring, talent, diversiteit en verschillende kennisgebieden. Ik ben er trots op met deze mensen de verkiezingen in te gaan. D66 laat zien een grote fractie te kunnen vormen, met stuk voor stuk goede en deskundige raadsleden. En met die fractie ga ik graag werken aan een nog mooier en eerlijker Schiedam, waarin de woningmarkt evenwichtig is, waar goede scholing en gezond opgroeien regel zijn, waar het niet uitmaakt jouw wieg heeft gestaan en kansen voor iedereen zijn. Kortom een Schiedam waarin iedereen vrij kan zijn.”

De stoppende Jarle Lourens, Arjen Kuin en Marcel Houtkamp fungeren als lijstduwers. Hiermee wensen zij de aanstaande raadsleden heel veel succes!

Kandidatenlijst D66 Schiedam 2022-2026

1 John van Sliedregt
2 Anouschka Biekman
3 Marjolijn Keverling
4 Koen van Baekel
5 Zülfikar Güler
6 Diane Reijnhout-Van den Berg
7 Job van Adrichem
8 Shakira van Steenis
9 Simon Noorda
10 Joch Elderkamp
11 Marko Bijl-Beck
12 Edzo Ebbens
13 Hans Bautz
14 Karima Saddik
15 Marco van de Goolberg
16 Patrick Oudhuis
17 Jarle Lourens
18 Arjen Kuin
19 Marcel Houtkamp