John van Sliedregt - Beeld: Martijn Beekman

John van Sliedregt
In 1967 ben ik geboren in de Brugmanstraat in Schiedam-West. Daarna heb ik gewoond in Groenoord en (nu nog steeds) in Spaland.

Sinds 2014 mag ik mij gemeenteraadslid namens D66 noemen en daar ben ik enorm trots op!

Sinds 2014 heeft D66 als collegepartij een grote bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van Schiedam. Er zijn veel woningen bijgebouwd, waardoor mensen de stad niet meer hoeven te verlaten wanneer zij vanuit hun starters- of sociale huurwoning willen doorgroeien naar een ruimer huis. Schiedam is ontdekt als stad waar het prettig en betaalbaar wonen is, waar je goed kunt ondernemen, waar voor bezoekers veel te beleven is op het gebied van historie en cultuur.

Maar Schiedam is ook de stad waar heel veel verschillende culturen en achtergronden samen leven, Wat soms voor onbegrip en tegenstellingen zorgt. De stad waar het ene kind een gemakkelijker start kent dan het andere. Waar de ene buurt veiliger ervaren wordt dan de andere. Zaken die stuk voor stuk dringende aandacht nodig hebben.


D66 is een partij die niet schrikt van problemen. Voor ons bieden ze kansen zaken te verbeteren.
We zijn bereid verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Met een positieve blik op de maatschappij en met vertrouwen in mensen. Een instelling die naadloos aansluit op de manier waarop ik zelf in het leven sta.

Namens D66 zet ik mij, met een enthousiaste en betrokken fractie, voor de verdere ontwikkeling van Schiedam. Door de woningvoorraad in onze stad verder in balans te krijgen. Door de veiligheid en het veiligheidsgevoel te verbeteren. Door kinderen goed en veilig naar school te laten gaan. Door de uitdagingen in het sociaal domein op een creatieve manier aan te gaan. Door mensen bij elkaar te brengen en door van elkaar te leren.    

 

  • 57 jaar
  • Schiedam
  • Schiedam
  • Hij/hem