Marlène Maas-Bergh

Marlène Maas-Bergh - Beeld: Fotostudio Ton

  • 56 jaar
  • Nederweert-Eind

Als geboren en getogen Nederweertse heeft de gemeente Nederweert altijd een warm plekje gehad in mijn hart. En nu wil ik, voor dit mooie plekje Limburg, graag iets terug doen.

In D66 heb ik een partij gevonden die net als mij streeft voor meer samenwerking op een breed vlak, waarbij ook de inwoners meer inspraak krijgen in de gemeentepolitiek. Niet alles zou in mijn ogen moeten worden geregeld in een stoffige raadzaal zonder inspraak van buitenaf, wij als volksvertegenwoordiging zijn er immers voor iedereen en moeten meer en vaker luisteren naar de politieke mening van de Nederweertenaar.

Naast samenwerking met de inwoners is het van groots belang om Nederweert zo mooi te houden als wat het nu is. Door bijvoorbeeld te investeren in duurzaamheid en ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van de geweldige natuurgebieden die onze gemeente te bieden heeft.  Het eindeloos ronddwalen te voet door gebieden als, het Sarsven, de Banen en Schoorkuilen in Nederweert-Eind of het Nationaal Park De Groote Peel in Ospel. Het per fiets verkennen en ontdekken van de mooiste plekjes die onze gemeente te bieden heeft. Dat zijn mogelijkheden die iedereen zou moeten hebben en die wij als gemeente vooral moet blijven behouden!