Fleur Gijsen

Fleur Gijsen - Beeld: Fotostudio Ton

  • 24 jaar
  • Nederweert

Ik heb een grote interesse voor politiek-maatschappelijke vraagstukken en om deze reden heb ik me in 2017 aangesloten bij D66. Ook ben ik 5 jaar lang actief betrokken geweest bij Jongerenraad Nederweert als bestuurslid en later als voorzitter. In deze jaren heb ik een groot aantal leuke activiteiten, informatieve avonden en uitstapjes mede-georganiseerd voor jongeren in Nederweert die interesse hebben in politiek en maatschappij.

Ik heb een hbo-bachelor behaald in Bestuurskunde en Overheidsmanagement aan Avans Hogeschool en momenteel studeer ik Political Science aan de Radboud Universiteit. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek: ik speel alt-saxofoon bij de MLC band en bij Harmonie St. Joseph Nederweert. Ook ga ik graag wandelen en ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan bij NTC’72 in Nederweert. In de weekenden werk ik in een woonwinkel in Weert.

Ik wil me graag inzetten voor een inclusieve woningmarkt waar genoeg aanbod is voor iedere doelgroep. Ook vind ik dat er meer aandacht besteed mag worden aan jongeren in onze gemeente; jongeren zijn immers de toekomst. Verder vind ik dat individuele vrijheid het uitgangspunt is, maar dat er vanuit onze gemeente altijd hulp moet zijn voor de mensen die dit nodig hebben.