Harry Stienen

Harry Stienen - Beeld: Fotostudio Ton

  • 71 jaar
  • Ospel

Mijn naam is Harry Stienen en ik ben woonachtig in Ospel. Ik ben graag creatief bezig en ondernemer in hart en nieren. Zo heb ik ruim 35 jaar Garage Harry Stienen gehad in Nederweert. Naast het werk ben ik altijd ook actief geweest in het verenigingsleven. Vooral bij Motorcrossvereniging De Peelrijders heb ik veel tijd doorgebracht, op en naast de baan.

Als ondernemer heb ik ervaren dat het belangrijk is om snel knopen door te hakken en beslissingen te nemen. Niet jarenlang om het besluit heen draaien, maar doorpakken. Dat is iets wat de politiek in veel gevallen nog moet leren. Ik vind het jammer om te zien dat veel partijen vooral bezig zijn met elkaar verwijten te maken en verantwoordelijkheid af te schuiven. Uiteindelijk moeten we er toch samen uitkomen in onze gemeente. D66 Nederweert durft keuzes te maken en pakt door. Daarom wil ik hen graag ondersteunen.

Ik wil me in de politiek hard maken voor de leefbaarheid van onze dorpen. Een levendig centrum bereik je alleen maar door ook te investeren in Kerkstraat, Lambertushof en Brugstraat i.p.v. alleen in het ‘Centrumplan’. Ook evenementen zoals een kermis dragen bij aan een gezellig dorp.