Susanna Bosman

Burgerraadslid Beeld: Susanna Bosman

Mensgerichte doorpakker 

  • 64 jaar
  • Heel

Susanna is eigenaresse van een groothandel in kappersproducten, gevestigd in Echt. Een echte ondernemer, energiek en met een persoonlijke, mensgerichte aanpak. Iemand die kansen ziet, van aanpakken weet en zich niet snel uit het veld laat slaan. 

Susanna vertelt

“Ik ben geboren Amsterdamse. Sinds een kleine 10 jaar woon in Limburg. Ik ben altijd al gek geweest op het water. Het waterrijke Maasgouw, met haar schitterende Maasplassen heeft mijn hart veroverd. Graag wil ik mijn commerciële en zakelijke ervaring inzetten om een bijdrage te leveren aan onze gemeente. Zo zou ik bijvoorbeeld willen helpen om de gemeente een wat moderner image te geven. De gemeente biedt een fantastische omgeving voor starters. Laten we dat beter voor het voetlicht brengen en zorgen dat onze gemeente blijft verjongen.”

Net als in haar zakelijke activiteiten zoekt Susanna ook in haar politieke ambities de oplossing in de verbinding en oprechte interesse in de ander. Bestuur dat dicht bij de inwoners staat, met toegankelijke inspraak en oplossingen op maat.

Vier verbeterpunten

1. De inspraak van onze inwoners laagdrempelig maken en hiervoor zichtbaarder en benaderbaar zijn als fractie.

2. Problemen die onder de bevolking spelen ‘hands on” aanpakken en in samenspraak met de inwoner(s) naar een oplossing zoeken. Niet alleen voor groepen, maar ook voor het individu. Vooral op het gebied van grensoverschrijdend gedrag achter de voordeur en verborgen armoede.

3. De jeugd een stem geven, want dat is onze toekomst en zeker binnen de kleine kernen in onze gemeente.

4. De gemeente een moderner imago geven, zodat wij aantrekkelijk blijven voor de starters om in onze gemeente te blijven cq. Te komen wonen.

Favoriete plek

Ik hou van water, de Maasplassen het grootste aaneengesloten watersportgebied en een groot deel van de gemeente Maasgouw. Ik ben een zogezegd “waterkind”. In onze gemeente is heel veel te genieten op en aan het water.