Ettina Geerlings

Burgerraadslid Beeld: Ettina Geerlings

Verbinder met sociaal hart

  • 76 jaar
  • Linne

Mijn naam is Ettina Geerlings (1947) en ik woon sinds 2010 in Linne. Geboren in Groningen en na jaren in Rotterdam gewoond te hebben via Bocholt (B) naar Limburg verhuisd. Ik werkte onder andere in de zorg, de sociale sector en het onderwijs.

Waarom Maasgouw?

De keuze voor Linne had te maken met de gunstige ligging, de mooie groene omgeving en de nabijheid van de Maas. Voor mij is belangrijk dat er goede voorzieningen zijn die de leefbaarheid verhogen. Dat er voldoende aanbod is voor onderwijs, cultuur en ontspanning voor jong en oud.

Ik fiets en wandel graag en de omgeving biedt daarvoor veel mogelijkheden.

Opdat iedereen op een ontspannen wijze kan genieten van deze activiteiten staat veiligheid voor mij hoog op de agenda. Er moeten voldoende veilige en goed verlichte fietspaden en wandelpaden zijn. Voor Linne staat een fietsverbinding langs de Maas richting Herten op de verlanglijst. 

Om prettig te wonen is het essentieel dat er voldoende goede en betaalbare koop- en huurwoningen zijn. Waarbij het noodzakelijk is dat er rekening gehouden wordt met de behoeften van de burgers in Maasgouw.