Bram Suntjens

Burgerraadslid Beeld: Bram Suntjens

Ondernemende verbinder

  • 41 jaar
  • Heel

Geboren en getogen in het mooie Heel waar ik samen met Vickie en onze twee prachtige kinderen woon. 
Politie

Na het afronden van mijn mbo studie en het volgen van hbo studie bedrijfseconomie aan de HAS hogeschool in Den Bosch, ben ik in 2006 gestart binnen de politie. Na het afronden van mijn opleiding als hoofdagent aan de politieacademie en het volgen van diverse interne opleidingen binnen de nationale politie, ben ik momenteel werkzaam als operationeel expert wijk binnen het Basisteam Venlo-Beesel.

Aspergeteler

Naast mijn werkzaamheden bij de politie ben ik ook werkzaam op ons agrarisch bedrijf, Sun Asperges, waar ik sinds 2010 met mijn ouders en zus een maatschap vorm. We zijn werkzaam in akkerbouw en grove tuinbouw met als hoofdteelt asperges. De lekkerste asperges van heel Limburg wel te verstaan!  

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk ook betrokken in het verenigingsleven in Heel. In het verleden gevoetbald zowel op het veld als in de zaal. In 2019 ben ik prins mogen zijn van de Vastelaoves Vereniging De Gangmaekers oet Hael. Sindsdien ook lid van de raad van elf en van de HAP (Haelder Aod Prinse).

Waarom D66?

Het huidige politieke klimaat heeft mij doen inzien dat er meer moet gebeuren in Maasgouw. Het vertrouwen op eigen kracht in een duurzame en harmonieuze samenleving spreekt mij bijzonder aan bij D66.