Mathijs Stocks

Mathijs Stocks - Beeld: Jonathan Vos Photography

Mathijs Stocks is burgercommissielid. Kijk voor de onderwerpen waarop hij woordvoerder is in het overzicht met de portefeuilleverdeling.

  • 33 jaar
  • Tegelen

Mathijs komt uit Reuver, woont nu in Tegelen en is ondernemer in het Duitse Neuss. Een actieve doorzetter met een unieke blik op grens overstijgende vraagstukken dus.

In juli vorig jaar is hij trotse vader geworden van een dochter en samen met zijn vrouw en hun hond vermaakt hij zich graag in de Zuid-Limburgse natuur.

Al sinds 2016 is hij een actief lid binnen D66 Venlo, als fractielid, burgerraadslid en fractie-ondersteuner heeft hij al breed gesteunde verandering kunnen doorvoeren.

Een sterke economie, arbeidsmarkt en onderwijs die internationaal samenwerken maakt volgens Mathijs van Limburg een toekomstbestendige plek voor iedereen.

Sinds mijn interesse voor de politiek sluit mijn denkwijze al het meeste aan bij D66. Ik zeg altijd tegen iedereen: “het is een utopie om te denken dat er één partij perfect bij je past. Zoek vooral naar de meeste raakvlakken”.

Zuid-Limburg, zodra ik hier kom om te fietsen of te wandelen of gewoon een dagje uit, heb ik direct het idee alsof ik op vakantie ben.