Anne Wesseling

Anne Wesseling - Beeld: Jonathan Vos Photography

Anne Wesseling is Statenlid. Kijk voor de onderwerpen waarop zij woordvoerder is in het overzicht met de portefeuilleverdeling.

  • 24 jaar
  • Baarlo

Tijdens de verkiezingscampagne zei Anne het volgende over zichzelf: “Ik ben iemand die graag hard werkt voor mijn idealen en een uitdaging niet uit de weg gaat. Ik geef niet zomaar op om de toekomst van Limburg te verdedigen.”

Naast haar jeugdig enthousiasme neemt ze ook een bak ervaring mee.

Zo heeft ze tijdens haar stageperiode in de Tweede Kamer samen met Rens Raemakers gewerkt aan de verbetering van onderwijs in de gesloten jeugdzorg en is ze momenteel beleidsmedewerker op het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Anne is klaar om de stem van de jonge generatie te laten horen zodat we niet langer met een conservatieve blik kijken naar hedendaagse uitdagingen. Zo kan Limburg vooruit naar een mooie toekomst.

Het huis van mijn opa en oma, waar ik altijd terecht kan voor een lekkere cappuccino en waar elke zaterdag een lekker stukje vlaai voor me klaarstaat.

D66 is een partij die vooruit kijkt, een partij die niet bang is om lastige keuzes te maken en een partij die bereid is om de touwtjes in handen te nemen om te besturen.