Nick van Egmond wil weer lijsttrekker worden

Nick van Egmond heeft zich opnieuw kandidaat gesteld als lijsttrekker van D66 Kaag en Braassem voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dat werd gisteravond bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering van D66.

De huidige fractievoorzitter was bij de verkiezingen van 2018 voor het eerst lijsttrekker. Na bijna vier jaar in de gemeenteraad te hebben gezeten stelt van Egmond zich weer verkiesbaar voor een nieuwe periode als lijsttrekker. De leden van D66 Kaag en Braassem krijgen tot en met 25 juni om te stemmen voor de lijsttrekkersverkiezing.

Van Egmond geeft aan dat het wat hem betreft nog niet klaar is na deze raadsperiode. ‘’Ik blijf me graag inzetten voor de gemeente en D66 door nieuwe ideeën in te brengen en vraagstukken aan te pakken.’’ Daarnaast geeft hij aan dat D66 volgens hem de ‘’laatste jaren met een mooi team gewerkt heeft aan het D66 geluid in Kaag en Braassem en ook het nodige heeft bereikt.’’

”De laatste jaren heb ik veel aandacht en energie gestoken in de problemen op de woningmarkt met extra aandacht voor jongerenhuisvesting. Daar ga ik graag mee door.’’ Geeft de kandidaat-lijsttrekker aan.
Daarnaast blijft hij zich inzetten voor de participatie van inwoners en de manier waarop zij betrokken worden bij de gemeente. ‘’Daarvoor heb ik al verschillende voorstellen gedaan en daar blijf ik ook volgende periode mee doorgaan’’