Beeld: D66 Hilversum

Robert Bouma

Sinds mei 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur van D66 Hilversum. In het bestuur heb ik de portefeuilles Programmacommissie en Politiek.

  • 46 jaar
  • Ruinen
  • Hilversum
  • Hij/hem

Ik ben 43 jaar en woon sinds 2010 in Hilversum, samen met mijn vrouw en twee zoontjes. We zijn neergestreken in de prachtige Bloemenbuurt en hebben het daar erg naar onze zin. In het dagelijks leven ben ik Scrummaster bij de NOS op het Mediapark.

Waarom werd jij bestuurslid?

Ik ben, na vele jaren trouwe stemmer, lid geworden van onze partij omdat ik vond dat ik niet alleen moest praten over wat er allemaal beter kon en moest, maar ook gewoon wat moest doen. Daarom ben ik ook lid geworden van het bestuur, zodat ik kan bijdragen aan een beter D66 en een mooier Hilversum.

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Ik vind het heerlijk wonen in de Bloemenbuurt. Het is een gezellige wijk waar je je welkom voelt en genoeg te doen is. Er is een fijne mix van mensen die er al bijna hun hele leven wonen en jonge gezinnen waardoor de samenstelling van de wijk ook relatief divers is. Ook ben ik graag op het Mediapark. niet alleen bevind je je dan midden in de natuur, maar er is ook een continue bedrijvigheid die inspireert en tekenend is voor Hilversum.