Beeld: Anne de Jong

Marc van der Wel

Mijn oorsprong ligt in Bussum, waarna ik ook Amsterdammer en Utrechter ben geweest. Inmiddels woon ik met mijn vriendin en onze 3 kinderen sinds de zomer van 2016 in de Mediastad. We werden aangetrokken door de prachtige groene omgeving, centrale ligging, alle faciliteiten en activiteiten.

  • Bussum
  • Hilversum

Graag ondersteun ik met de andere bestuursleden onze D66-leden en -kiezers. Ben je nieuw of al veel langer lid, graag maak ik kennis met jou de komende tijd. En wanneer je daaraan denkt, stuur me gerust een bericht hoe je jouw talenten zou willen inzetten om D66 Hilversum verder vooruit te helpen!

Waarom D66?

Al jaren lid, omdat ik geloof in D66’s uitgangspunten, met voor iedereen de kans en ruimte om zichzelf te ontwikkelen en de verantwoordelijkheid om samen voor elkaar te zorgen. Nu draag ik ook graag mijn steentje bij om onze genuanceerde en verbindende boodschap duidelijk voor het voetlicht te brengen. Hilversum is een prachtige gemeente, die zich met de juiste inbreng nóg mooier en leefbaarder kan blijven ontwikkelen, samen met en voor alle inwoners. D66 heeft hierbij gelukkig een belangrijke rol. Dat vraag van alle betrokkenen blijvende inzet en onderhoud om invloedrijk te blijven.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Als zelfstandig strategic sales officer help ik in het dagelijks leven vooral technische en creatieve organisaties in de live entertainment- en mediawereld bij het ontwikkelen van nieuwe projecten, diensten en markten.

Welke kansen zie jij voor je gemeente?