Beeld: Anne de Jong

Marc van der Wel

Marc is penningmeester in het bestuur van D66 Hilversum.

  • Bussum
  • Hilversum

Waarom Penningmeester?

Ik ben lid sinds 1991, was heel lang niet actief, maar besloot nadat we in Hilversum kwamen wonen dat het een goed moment was om de handen uit de mouwen te gaan steken. Sinds 2018 als algemeen bestuurslid ledenbinding en talentontwikkeling en sinds oktober 2022 als penningmeester.
 
Mijn doel is om met het bestuur onze fractie en (toekomstige) wethouders zo goed mogelijk te supporten en te faciliteren, zodat deze D66 Hilversum zo zichtbaar mogelijk kunnen maken, daarbij dingen ten positieve kunnen veranderen en daarmee het leven en werken voor de bewoners en ondernemers kunnen verbeteren en veraangenamen.

Extra aandacht voor

Omdat ik qua werk onder meer actief ben in de mediawereld, heeft dat mijn extra aandacht. Het is immers een zeer groot deel van de Hilversumse economie en vibe. En wat hebben we allemaal nodig? Cultuur, veel cultuur!

Wie ben ik

Ik ben in 1967 geboren in Bussum, heb achtereenvolgens in Amsterdam, Utrecht en daarna  weer in Amsterdam gewoond, waar ik mijn vriendin heb ontmoet en waar onze drie zoons zijn geboren. Sinds 2016 wonen wij in Hilversum. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig consultant, met focus op de techniek en creativiteit achter live entertainment (concerten, theater, evenementen) en media (televisie).

Lievelingsplekken in
Hilversum en waarom?

We wonen niet ver van het Corversbos, en het is een grote luxe om daar zo even heen te kunnen lopen, of te fietsen in de natuur rondom Hilversum. Ik vind het groen en de rust bijzonder fijn en waardevol, en koester deze.
Fijn restaurant: Chef aan de Werf. Goede muziek: De Vorstin. Central Point: Mout.