Hoe ziet het platteland van de toekomst eruit?

Beeld: Hindrik Sijens

De toekomst van de landbouw staat in het middelpunt van de aandacht. D66 Flevoland wil de agrarische sector helpen met de transitie naar een duurzame toekomstbestendige landbouw. Een landbouw die onderdeel maakt van het ecosysteem.

Perspectief

Maar hoe ziet de toekomst van de landbouw eruit? Wat is het perspectief voor de agrarische sector, hoe verhoudt deze zich tot de kwaliteit van onze leefomgeving? Hoe kan een nieuwe generatie boeren op plezierige wijze een goede boterham verdienen? Voor welke activiteiten is er nog meer ruimte in het buitengebied?

Themabijeenkomst

Voldoende voer voor een Flevolandse themabijeenkomst! Komende maand gaan we in gesprek gaan over de toekomst van het platteland.

Op een bijzondere locatie – namelijk in een voormalige mestsilo – gaan we samen op zoek naar nieuwe perspectieven voor het platteland. Dit doen we op een speciale themabijeenkomst met als thema: Het platteland van de toekomst. Tijdens deze avond laten diverse sprekers hun licht schijnen op dit belangrijke onderwerp. Vanuit verschillende invalshoeken – zoals de agrarische sector, natuur en milieu, en ook vanuit economisch perspectief bekeken – geven zij hun visie op de toekomst van het platteland.

Discussie

Maar dat is nog niet alles. We willen namelijk vooral ook met elkaar in gesprek gaan! Want hoe ziet de toekomst van het platteland er volgens ú uit? Wat zijn de kansen en waar liggen de uitdagingen? En hoe pakken we die samen op? Op deze avond dagen we u daarom van harte uit om actief deel te nemen aan de discussie. Samen kunnen we immers nieuwe inzichten en ideeën opdoen.

Kortom, bent u benieuwd naar de verschillende perspectieven op de toekomst van het platteland en wilt u hierover meepraten? Meld u dan nu aan voor deze bijzondere bijeenkomst. We hopen van harte u te zien op vrijdagavond 10 maart in de voormalige mestsilo!

Details

Datum: vrijdag 10 maart
Tijd: 20:00 (inloop 19:30)
Locatie: Vakantiepark Eigen Wijze, Schoterpad 1 Bant
Aanmelden: via bovenstaande pijl of deze link