Landelijke Campagne-aftrap EP2024

Rob Jetten - Partijleider Rob Jetten tijdens een flyeractie in Utrecht. Beeld: Jeroen Mooijman

We staan aan de vooravond van Europese verkiezingen. Onze favoriete verkiezingen. Want wie het Nederlandse belang vooropstelt, kiest voor Europa. Een sterk Europa. Voor onze veiligheid. Voor betaalbare boodschappen. Voor het klimaat. En als je kiest voor Europa, kies je voor D66. Onze campagneteams gaan al weken hierover in gesprek met inwoners. Nu komt de eindsprint. Deze zetten we samen in op zaterdag 18 mei in Rotterdam.

Campagne-aftrap

Partijleider Rob Jetten en lijsttrekker Gerben-Jan Gerbrandy vertellen over hun visie voor Europa. Campagneleider Wieke Paulusma legt uit hoe jij met de campagne aan de slag kunt gaan. We gaan het gesprek aan met Rotterdammers over de verkiezingen.

12.00 – 13.00 uur – Inloop poppodium Annabel
13.00 – 14.00 uur – Campagne-aftrap
14.00 – 15.30 uur – Straatcampagne in de binnenstad van Rotterdam; flyer mee met onze bewindspersonen.

Ben je in het bezit van een campagne-jas, neem deze dan graag mee. Als je nog geen campagne-jas hebt, kan je deze op de dag zelf lenen.

Locatie

Poppodium Annabel (naast Rotterdam Centraal)
Schiestraat 20
3013 AH Rotterdam

Er zijn kluisjes aanwezig, hiervoor heb je een 2 euro munt nodig.

De zalen van Annabel zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Binnenin het poppodium is een aangepast toilet aanwezig, het personeel wijst je graag de weg daar naartoe.

Meer informatie over deze locatie kan je hier vinden. Ook gelden er huisregels binnen poppodium Annabel, die je hier kan vinden.

Bereikbaarheid

Kom met het openbaar vervoer
We raden je aan om met het openbaar vervoer te komen. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee. Reis naar station Rotterdam Centraal, loop in oostelijke richting achter het gebouw van Nationale Nederlanden en passeer vervolgens het hoofdkantoor van Prorail aan je linkerhand. De stoep is vanaf hier geel, volg deze route. In 5 minuten ben je bij poppodium Annabel.

Aanmelden

Via de onderstaande knop kan je je aanmelden voor de campagne-aftrap. Het is gezelliger om samen te reizen met andere D66’ers. Neem contact op met je lokale afdeling om samen de trein te pakken of te carpoolen.