Anno Fekkes

Beeld: Martijn Beekman

Anno is onze fractievertegenwoordiger met de portefeuilles:
– WMO
– Ouderen
– Bibliotheken
– Dierenbeleid
– Wijken: Bezuidenhout, Mariahoeve en Wateringse Veld

  • 70 jaar
  • Den Haag

Cultuur is niet alles, maar zonder cultuur is alles niets. Dat is voor mij persoonlijk ook echt waar, want kunst en cultuur zijn de rode draad door mijn leven. Ik begon als grafisch ontwerper, werd hoofddocent aan de KABK en heb me bij D66 altijd ingezet voor méér kunst en cultuur. 

Den Haag is een stad die bruist en kolkt van de cultuur, maar we mogen het nooit vanzelfsprekend vinden. Na twee jaar drama voor de kunst en cultuursector hoop ik op een nieuwe opleving. Méér kunst, méér optreden, méér ruimte voor cultuur. Voor de jonge Hagenaars zoals mijn twee dochters, maar natuurlijk ook voor al die energieke ouderen zoals ikzelf!

En naast cultuur is er nog iets Haags dat een speciaal plekje in mijn hart heeft. Mijn Wateringse Veld. Ik was een van de eerste bewoners van deze nieuwe wijk en ik heb gezien hoe de wijk is uitgegroeid tot wat het nu is. Maar Wateringse Veld is nog niet af. Er moeten meer plekken komen voor jongeren, het OV naar het centrum kan beter en er zijn nog genoeg problemen met het verkeer die we kunnen oplossen. Daar zet ik me voor in. Een stem op mij, is een stem op een bruisende culturele sector en een leefbaar Wateringse Veld.