Michelle van den Berg

Michelle van den Berg - Beeld: Alyssa van Heyst Fotografie

“Ik vind het belangrijk dat de bewoners in Delft betrokken zijn bij deze belangrijke onderwerpen. Er is zo veel kennis en kunde in deze stad!”

  • 30 jaar
  • Delft
  • Delft
  • Zij/haar

In Delft voel ik mij thuis. Een prachtige stad waar geschiedenis en toekomst samenkomen. Maar ook een stad waar er veel uitdagingen liggen. Hoe kunnen we iedereen mee laten doen in de maatschappij? En hoe verdelen we de kansen zodat iedereen gelijk kan staan? In de Delftse politiek komen deze en nog vele andere uitdagingen aanbod. Ik vind het belangrijk dat de bewoners in Delft betrokken zijn bij deze belangrijke onderwerpen. Er is zo veel kennis en kunde in deze stad! Binnen de vereniging van D66 Delft kunnen we dit met actieve leden verenigen en Delft ook in de toekomst een stad te maken waar iedereen met veel plezier thuis kan zijn.

Nadat ik lid ben geworden van D66 kwam ik terecht in een zeer open en motiverende vereniging, waarbij ik veel kansen zag om mijn steentje bij te dragen en om zelf direct ontzettend veel te leren.
Vanuit deze gedachten ben ik algemeen bestuurslid geworden. Om de leden de verbinden, om hun kennis te delen en zo samen te werken aan een sterk Delft.