Desiree Dijkstra

Desiree Dijkstra - Beeld: Alyssa van Heyst Fotografie

“Voor mij is het van belang dat iedere Delvenaar en Delftenaar de kans heeft om, met plezier en enthousiasme, betrokken te zijn bij het laten stralen van dat pareltje.”

  • 32 jaar
  • Sneek
  • Delft
  • Zij/haar

Delft is het pareltje in de randstad tussen de reuzen. In Delft vinden we gemoedelijkheid, historie en innovatie tegelijkertijd. Een stad waar een sterke kennispositie een belangrijke rol speelt. Voor mij is het van belang dat iedere Delvenaar en Delftenaar de kans heeft om, met plezier en enthousiasme, betrokken te zijn bij het laten stralen van dat pareltje. Door samen aan de stad te werken, een beetje op elkaar te letten, houden we elkaar scherp en helpen we elkaar te doen wat nodig is.

Ik leef met veel plezier in Delft en heb besloten om mijn enthousiasme om bij te dragen in te zetten voor D66 Delft. Ik zie graag dat D66 Delft in contact blijft met de hele stad, niet iedereen kan en hoeft actief te zijn. Ik hoop dat betrokken mensen, net als ik, de stap zullen maken om een steentje bij te dragen aan het laten stralen van ons pareltje Delft. Samen kunnen we meer betekenen.