Lancering studentenvisie D66 Delft

Beeld: Pim van der Velde

Op vrijdag 13 oktober om 20:30 presenteren raadslid Brendan Analikwu en fractiemedewerker Bastiaan van der Hoeven de D66 Delft studentenvisie op de fractiekamer van het stadhuis. Het visiestuk “Naar een rijke studententijd” is de afsluiting van een half jaar gesprekken voeren met de stad en bevat tientallen concrete voorstellen om Delft als studentenstad vooruit te helpen. Leden van D66 Delft en betrokkenen zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via deze link.

Programma

Na een korte presentatie van maximaal een kwartiertje zijn wij beschikbaar voor vragen en reacties. Koffie en thee zullen aanwezig zijn op onze fractiekamer. We verwachten iets na 21:00 de fractiekamer in te ruilen voor een tafel bij De Waag, waar we nog een drankje kunnen drinken (1e ronde op de afdeling!). Het overgrote deel van de D66 Delft fractie en bestuur zijn aanwezig dus er is alle ruimte om hen aan te spreken.

Concrete voorstellen

Afgelopen half jaar heeft D66 Delft geprobeerd om zoveel mogelijk problemen en trends in Delft als studentenstad te analyseren en daar passende oplossingen voor te vinden. Eén van de manieren om deze problemen in kaart te brengen was door het spreken met verschillende organisaties die op een of andere manier betrokken zijn bij het studentenleven in Delft. Dit heeft geleid tot het visiestuk dat op 13 oktober wordt georganiseerd. Dit visiestuk bevat tientallen concrete voorstellen op het gebied van huisvesting, welzijn, mobiliteit en internationale studenten.

Toegang fractiekamer

Als je besluit om aanwezig te zijn dan kan je via de achterdeur van het stadhuis het pand in. Die deur is te vinden op het terras van de Pizzabakkers en daar mag je aanbellen bij D66. Alvorens de start van het evenement bezoekt D66 Europarlementariër Samira Rafaela de Delftse afdeling op de fractiekamer, dus we zijn al voor 20:30 aanwezig.

Kun je er niet bij zijn maar ben je wel geïnteresseerd in het eindresultaat? Later op de avond van lancering zal het stuk verschijnen op onze website.