Steven Kroon

Steven Kroon - Beeld: D66 Amsterdam Centrum

Voorzitter D66 Amsterdam Centrum

De voorzitter van D66 Amsterdam Centrum is het gezicht van de deelafdeling en zit de deelafdelingsvergaderingen voor. De voorzitter houd ook contact met de voorzitters van de andere (deel)afdelingen via het voorzittersoverleg.

Wie ben ik?

Mijn naam is Steven Kroon. Sinds lange tijd ben ik erg geïnteresseerd geweest in het sociaalliberale gedachtegoed van D66. Dit heeft ertoe geleid dat ik vanaf mijn 18de jaar lid ben van de partij. Vanaf mijn studententijd heb ik geprobeerd mij meer voor D66 in te zetten. Dit streven heeft mij geen windeieren gelegd. Ik ben campagnevrijwilliger geweest, stagiair geweest bij de Tweede Kamerfractie, ik stond verkiesbaar voor de gemeenteraad en de stadsdeelcommissie bij de verkiezingen van 2022, bovenal ben ik sinds de zomer van 2020 bestuurslid communicatie geweest van D66 Amsterdam Centrum. Ik heb dus niet stilgezeten!

Dit alles smaakte naar meer. Door het vrijvallen van de functie van voorzitter van D66 Amsterdam Centrum door de mooie winst van Kiki Norbruis, en de wens voor continuïteit in het bestuur, ben ik sinds juni 2022 voorzitter van onze mooie deelvereniging. Ik wil mij hierbij inzetten op meer zichtbaarheid en ledenbinding in onze vereniging. heb je vragen voor me? Stuur een berichtje!