Ticho Goossens

Ticho Goossens - Beeld: D66 Amsterdam Centrum

Bestuurslid campagne D66 Amsterdam Centrum

Het bestuurslid campagne van D66 Amsterdam Centrum organiseert de verschillende (permanente) campagnes in ons stadsdeel: denk hierbij aan de campagnes voor verkiezingen van de stadsdeelcommissie, de gemeenteraad, en de Tweede Kamer.

Wie ben ik?

Ik ben sinds lange tijd trotse bewoner van het centrum van Amsterdam geweest. Vanuit mijn kleine huisje keek ik met veel plezier uit over de krioelende straatjes beneden. Ik ben al een aantal jaar actief op het wrijfvlak van politiek, maatschappij en wetenschap en sinds kort ook als bestuurslid bij D66 Amsterdam centrum, en ik werk nu voor de gemeenteraadsfractie van D66.

Als bestuurslid campagne houd ik mij bezig met de permanente campagne en werk ik toe naar de landelijke verkiezingen in 2021 en de gemeenteraadsverkiezingen het jaar erna. Ik vind het erg belangrijk om in contact te staan met de buurtbewoners in het centrum en in het bijzonder met de leden van D66. Wil jij meedoen? Schroom niet om contact met ons te leggen. Samen beslissen we welke kant we op moeten met ons stadsdeel!