Mats Wijnen

Mats Wijnen - Beeld: D66 Amsterdam

Bestuurslid Campagne & Organisatie
D66 Amsterdam Centrum

Het bestuurslid campagne van D66 Amsterdam Centrum is verantwoordelijk voor het organiseren van campagne activiteiten. Van flyeren tot het bekende canvassen het bestuurslid campagne gaat voorop

Wie ben ik?

Mijn naam is Mats Wijnen. Sinds jaar en dag volg ik de politiek op de voet en ligt mijn politiek gedachtegoed bij D66. Echter ben ik pas twee jaar actief lid van de partij. Sinds toen ben ik secretaris in Amsterdam Zuid, Masterclassdeelnemer en kandidaat voor Stadsdeel Centrum geweest. In de periode heb ik veel mensen gesproken en meegedaan met campagne acties en hoop ik de campagne in het centrum van een mooie impuls te voorzien.

Ik ben een geboren Amsterdammer en na verschillende omzwervingen ben ik terug in Mokum. Op dit moment rond ik mijn Master Politiek, Beleid en Management af, wat daarna volgt is nog een avontuur. Ik heb een passie voor digitalisering en het gebruik van digitale innovaties bij het verbeteren van organisaties en structuren. Dit is ook wat ik hoop te bewerkstelligen in mijn periode bij het bestuur. Want als alles goed georganiseerd is kunnen we met alle vrijwilligers de beste campagnes voeren! Mijn grote campagne droom is de elektrische D66 afval boot. Met een aantal D66’ers afval uit de grachten halen, goed voor de campagne en goed voor de buurt. Lijkt het jou leuk om actief mee te denken en te doen met de campagne stuur mij dan een berichtje!