Ryan Adriaanse

Bekijk hier de video van Ryan over een duurzame gemeente

Ryan Adriaanse - Beeld: D66 Zuidplas

Mijn naam is Ryan Adriaanse, ik ben 21 jaar oud en woon in Zevenhuizen. Op dit moment zit ik in mijn laatste studiejaar van de opleiding Ruimtelijke ontwikkeling & Climate management. Deze studie wil ik vervolgen met een master opleiding, zodat ik me in de toekomst nog meer kan bezighouden met het veranderende klimaat. Mijn huidige rol als fractieondersteuner beviel me zo goed, dat ik aankomende gemeenteraadsverkiezingen een verkiesbare plek op de lijst zal innemen.

  • 23 jaar
  • Zevenhuizen

Zuidplas is en blijft een groene gemeente in een stedelijk gebied. De komst van het vijfde dorp moet dan ook gezien worden als een kans, waarmee we onze huidige dorpen kunnen versterken. Door een gezonde groei binnen en buiten de bestaande kernen kunnen we belangrijke vraagstukken aanpakken. De wooncrisis en energietransitie zijn namelijk ook thema’s die onze gemeente raken.

Zowel jong als oud moet zich fijn voelen binnen de gemeentegrenzen. Ik ben dan ook van mening dat we moeten investeren in betaalbare woningen, studieplekken voor jongeren, openbare voorzieningen en een klimaat adaptieve leefomgeving. Gezamenlijk kunnen we Zuidplas nog mooier en duurzamer maken!