Tweede Kamerlid D66 Wieke Paulusma bezoekt Veendam

D66-Tweede Kamerlid Wieke Paulusma brengt op 4 maart een werkbezoek aan Veendam. Wieke Paulusma was tot 2021 gemeenteraadslid van Groningen en is sindsdien lid van de Tweede Kamer. Ze is daar onder andere woordvoerder op het gebied van corona, curatieve zorg en geneesmiddelen.
 

Wieke zal bij verzorgingshuis Meander in gesprek gaan over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie, waarbij onder andere wordt ingegaan op de betekenis van zorgtechnologie voor het verzorgingshuis in relatie tot onze regio. Daarna zal de stichting Multiculturele Vrouwen uit Veendam in de bibliotheek een lunch verzorgen en iets vertellen over het initiatief “Taallab”, dat zij samen met de bibliotheek ontplooien. Tot slot brengt Wieke Paulusma samen met de afdeling van D66 uit Veendam een bezoek aan het centrum van Veendam. 

Iedereen die Wieke of de lokale afdeling van D66 Veendam een vraag wil stellen is van harte welkom om aan te sluiten bij het bezoek van Wieke aan het centrum. We verzamelen om 12:15 op het Museumplein. Ook zijn er nog enkele plekken vrij voor de lunch verzorgd door de stichting Multiculturele Vrouwen, aanmelden kan via [email protected].