Esin Narman-Işik

Esin Narman-Işik - Beeld: D66 Veendam

Al sinds mijn jeugd ben ik maatschappelijk betrokken bij veel zaken waar inwoners met een migratieachtergrond mee te dealen hebben (gehad). In het onderwijs, maar ook de positie in de maatschappij.

  • 49 jaar
  • Veendam
  • Veendam

Voor mij is het belangrijk om met name vrouwen bewust te maken van hun positie en inzicht te geven in de ‘Veendamse’ maatschappij! Zoals onze slogan beaamt: Veendam voor iedereen
Laat iedereen vrij, maar niemand vallen!

Borgerswold is in alle seizoenen mooi. Het is een mooie plek om je hoofd te legen.

De lijnen tussen burger en gemeente korter maken zie ik als een goede kans voor de gemeente.

Ieder kind krijgt een plek op de voorschool en start op 2-jarige leeftijd. Dit is voor alle kinderen, maar met name voor kinderen met ouders van een migratieachtergrond extra belangrijk om te komen tot een goede opleiding.

D66 geeft mij een vrij gevoel. Sterk in mijn schoenen staan, maar ook samen met mijn partijgenoten een krachtige partij neerzetten.

Jip & Janneke. In mijn jeugd werd ik altijd voorgelezen en dat heb ik zelf ook bij mijn kinderen gedaan. Het verhaal van 5 december ken ik uit mijn hoofd!

Ik ben regelmatig te vinden in van Beresteyn. Ik vind het leuk om met vriendinnen naar de nieuwste films en events te gaan.