Klaas Pals

Beeld: Fotoshooter2021

Met lokaal verstand kiezen:

  • 71 jaar
  • Borger
  • Stadskanaal
  • Hij/hem

… is lokaal verstandig gekozen!

“Door duurzame ontwikkeling kunnen steeds meer mensen leven in vrijheid. Wij geloven dat economische groei pas waardevol is wanneer het zorgt voor welvaart en welzijn: een betere gezondheid, beter wonen, schone lucht. En als het niet ten koste gaat van welvaart elders op de wereld.  Ook in eigen land is er werk aan de winkel. D66 wil alle Nederlanders de kans geven op goed onderwijs, eerlijk werk en een gelijkwaardige positie in de samenleving. En we denken aan de planeet, door te werken aan duurzame energie, een gezonde omgeving en een eind aan klimaatverandering”.

De levensles voor mij is :
Wees optimistisch. Want optimisme is aanstekelijk. En ten diepste wil ieder van ons een beter toekomst tegemoet gaan en de ander niet besmetten met pessimisme. Want elke burger wil een leefbaar en gelukkig leven leiden; ook in Stadskanaal.
 
Graag zet ik me de komende vier jaren weer met ons team in voor het leveren van een bijdrage aan het verwezenlijken van deze idealen in onze gemeente, met net zoveel energie als wij de afgelopen 12 jaar hebben gedaan..

koken bij mijn kookclub, lezen, muziek, wandelen.

Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd. Soren Kierkegaard.