D66 Peel en Maas presenteert unieke top 5

De leden van D66 Peel en Maas hebben in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 gekozen voor een verfrissend en jong geluid. Aangevoerd door lijsttrekker Omar El Khader zijn de kandidaten van D66 klaar voor een plek in de gemeenteraad van Peel en Maas. Lijsttrekker Omar El Khader: “Met deze deskundige, diverse en vernieuwende top 5 gaan we vol enthousiasme aan de slag in Peel en Maas.”

“Een plek waarin je in vrijheid en veiligheid jezelf kan zijn, waarin iedereen mag én kan meedoen, een gezonde plek met schonere lucht en ruimte is voor het gesprek met elkaar. Dat is het Peel en Maas waar lijsttrekker Omar El Khader (45) uit Helden aan wil werken: “Samen werken aan grote opgaven met progressieve en inclusieve idealen én innovatieve kansen vanuit alle kernen verbonden in Peel & Maas als geheel.”

Joyce Tielen (29) uit Egchel werkt als trade compliance analist en heeft al veel van de wereld gezien. Haar hart ligt in Peel en Maas en ze is terugkeert om zich hier in te zetten voor een sociale en inclusieve samenleving: “Een samenleving die ervoor zorgt dat iedereen in Peel & Maas de kans krijgt die ze verdient en waar elk individu het beste uit zichzelf kan halen.”

Student Noah Sijben (18), geboren en getogen in Helden, is een van de jongste kandidaten van de komende verkiezingen. Met zijn onbevangen geluid en bedreven mentaliteit, wil hij een stem zijn voor de generatie van de toekomst, die in verbinding met álle inwoners van Peel en Maas staat: “Goed en kansrijk onderwijs, een toegankelijke woningmarkt voor starters én ambitieuze, lokale klimaatinitiatieven staan voor mij voorop!”

Wouter Hunnekens (27), woonachtig in Panningen, wil samen werken aan een
duurzame toekomst in Peel en Maas. Afkomstig uit een echt ondernemersgezin gaat hem dit aan het hart: “Ik vind het belangrijk om samen het gesprek aan te gaan over hoe de toekomst van onze gemeente eruit kan zien op thema’s zoals wonen, ondernemen, duurzaamheid en sociaal domein. Voor iedereen moet er een betaalbare woning zijn!”

In het dagelijks leven is Saskia van Roy (44) uit Maasbree werkzaam als docente aardrijkskunde in het VO. Ze wordt regelmatig geconfronteerd met leerlingen die extra hulp behoeven op welk vlak dan ook: “Onderwijs, jeugd en gezin gaat mij aan het hart. Naast mij hier hard voor te maken, wil ik samen werken aan het verminderen van armoede voor de inwoners van onze mooie gemeente.

In aanloop naar de verkiezingen zal ook de volledige lijst naar buiten worden
gebracht.

Lijsttrekker Omar El Khader: “Ons team staat te popelen om zich in te
zetten voor Peel en Maas. Nu gaan we aan de slag met onze campagne. We willen zoveel mogelijk inwoners bereiken met ons verhaal voor een kansrijk, groen en leefbaar Peel en Maas.”

Beeld: D66 Peel en Maas