Omkijken naar elkaar en verder kijken dan morgen: doe je met ons mee?

Beeld: Geert Makkink

Samen voor een mooie toekomst

Beeld: Geert Makkink

D66 Overbetuwe heeft landelijk en provinciaal haar netwerk, maar heeft haar voeten in de Betuwse klei!

Meer dan ooit is jouw inzet nodig. Op 17 maart 2021 werd D66 mede dankzij zou de tweede partij van Nederland. Maar liefst 1,5 miljoen mensen stemden D66. Goed voor 24 zetels. De beste uitslag voor D66 ooit. Ook na de verkiezingen gaan we door met het voeren van campagne. Campagnevoeren zorgt ervoor dat steeds meer mensen onze optimistische boodschap omarmen. Voor een land waarin we iedereen vrij laten, maar we niemand laten vallen. Jij kunt meedoen.

Onze campagne is gebouwd op duizenden vrijwilligers. Ook in Overbetuwe hebben we relatief veel leden die actief zijn. D66 heeft immers alweer 40 jaar ervaring in Overbetuwe. Inmiddels bestaat ons ledenbestand zowel uit actieve, ervaren en wijze ‘oudgedienden’ en veel jonge, enthousiaste en leergierige leden en alles daar tussenin uit alle kernen in Overbetuwe. We werken nauw samen met Lingewaard en Nederbetuwe: we vormen samen dan ook één afdeling.
Ook in Overbetuwe vinden we het belangrijk om regelmatig te horen van mensen hoe ze vinden dat het gaat. Wat kan beter? Wat kan anders?
We gaan de deuren langs en voeren gesprekken op straat en een keer per maand, op de eerste vrijdag tussen 4 en half 6 zit onze fractie voor alle mensen uit Overbetuwe klaar om met wie dat wil in gesprek te gaan. Zo luisteren we naar de ideeën van mensen, luisteren we naar zorgen van mensen en vertellen we over onze plannen.

Ook jij kunt meedoen in deze campagne. De ambitie is groot. Wij willen de grootste partij worden in maart. Jouw hulp en steun daarbij is onmisbaar. Aan het begin lijkt het misschien spannend om zomaar met mensen te praten over politiek, maar dat went onwijs snel. Bovendien doe je het nooit alleen, maar met een groep D66’ers samen. Via het ledenportaal MijnD66 kun je je aanmelden als vrijwilliger voor jouw afdeling.

Naast onze straatcampagne is onze online campagne onmisbaar. Reageer onze onze berichten op sociale media, like onze berichten en deel ze met je vrienden door hen te taggen. Zo laten we iedereen zien waar wij voor staan.