Regiocongres Kansen voor de groene economie

Op zaterdag 25 mei organiseert het regiobestuur van D66 Noord-Holland een regionale ledenvergadering (algemene regiovergadering ARV) en samen met de afdeling D66 IJmond een regiocongres in Beverwijk.
Zet de datum in je agenda!

Groene economie

Wil je in gesprek met ondernemers die actief zijn in de groene economie, horen welke kansen zij zien en te weten komen wat de politiek voor hen kan doen?

Nieuwe leden

Ben je lid geworden in 2023 of 2024, of is dit je eerste regiocongres? Kom, en maak kennis! Er is een speciale lunchmeeting voor nieuwe leden.

Afdelingsvoorzitters

Het regiobestuur stemt graag af met de Noord-Hollandse afdelingsvoorzitters, haalt ondersteuningswensen op en kijkt vast vooruit naar GR2026.

Ledenvergadering

In de ochtend worden er een aantal verenigingsbesluiten genomen en zijn er interne verkiezingen voor posities in het regiobestuur. Leuk als je daar ook bij bent!

Kick-off EP2024

Samen met lijsttrekker Gerben-Jan Gerbrandy en kandidaat nummer 3 Brigitte van den Berg trappen we de verkiezingscampagne voor de verkiezingen van het Europees Parlement op 6 juni af.

Kom ook!

Kom dan samen met een introducé naar ons regiocongres op zaterdag 25 mei in de Broedmachine op 12 minuten lopen van station Beverwijk.