Joan Nunnely

Joan in 66 seconden

Kandidaat Tweede Kamerlid. Beeld: Joan Nunnely

“Stem niet op mij omdat ik ‘n vrouw van kleur ben. Stem op mij omdat jij -net als ik- gelooft in gelijke rechten, kansen en beloning.”

— Joan Nunnely

Geboren in Suriname, getogen in Rotterdam. 51 lentes, twee kinderen, ondernemer. Mouwen opstropen en niet klagen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder had drie banen om ons gezin draaiende te houden. Ik ben een stapelaar. Op de mavo begonnen. Werken, studeren, kinderen. Geen drie banen maar wel schaken op drie borden tegelijk. Daardoor weet ik hoe belangrijk het is om kansen te krijgen.

Afgelopen jaren heb ik de politieke arena beter leren kennen. De politiek is meer dan wat we op tv zien. Meer dan de krantenkoppen die we lezen over oppositie en coalitie. Het is de plaats waar ideeën worden gelanceerd en ook de toekomst in gang wordt gezet.

Het is de plek waar ik mijn energie, deskundigheid en ervaring kan inzetten. En samen kunnen bouwen aan gelijke kansen voor iedereen. Ik wil er zijn voor alle mensen die zich niet altijd vertegenwoordigd voelen door de politiek. Voor de mensen die het gevoel hebben dat hun stem er niet toe doet. Omdat ze zich niet herkennen in de vertegenwoordigers. Voor alle mensen die elke dag struggelen om de touwtjes aan elkaar te knopen. En werken aan een betere toekomst voor hun kinderen.

Voor die mensen wil ik mijn nek uitsteken. En samen met D66 lef tonen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik als ondernemer, moeder en bestuurder de kans krijg. Ik vertrouw op jullie steun. En vraag jullie met klem te gaan stemmen op 17 maart. Het is nu belangrijker dan ooit. Want met júllie stem, kan ik ónze stem laten horen.

Stem 17 maart op Joan Nunnely. Lijst 4, #33 D66
Wil je me steunen in mijn campagne, laat het me weten via [email protected] #JoinJoan #33 www.joannunnely.nl Volg mij op: Instagram, LinkedIn, Twitter, Facebook en TikTok.

  1. Woonplaats: Rotterdam
  2. Leeftijd: 51 jaar
  3. Beroep: Ondernemer

Inclusieve arbeidsmarkt, werk na corona, onderwijs