Bepaal welke mails jij ontvangt

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Joan Nunnely

Bestuurslid Talentontwikkeling en Opleiding

50 jaar

Rotterdam

Joan Nunnely is per januari 2017 lid van het Landelijk Bestuur.

Ik wil me inzetten voor het Landelijk Bestuur om talenten te ontwikkelen, op te leiden en te verzilveren en zo bij te dragen aan een succesvol en tolerant Nederland. Als ondernemer, directeur | Eigenaar van Eye For You houd ik me bezig met het versterken en scholen van professionals vanuit boardpositie en ad interim in zowel de publieke als private sector.

Breder kijken naar de drijfveren en fundamentele kenmerken om teams dynamisch en diverser te maken. Dit om te kunnen innoveren, verbeteren en te verbinden met de samenleving. Deze koers wil ik als bestuurslid uitdragen vanuit onze partij en de zichtbaarheid vergroten binnen Nederland. Daarnaast wil ik de politiek dichter bij de mensen door activiteiten te organiseren.


Heb je vragen over talentontwikkeling en het opleidingsaanbod van de partij? Neem dan contact op met de afdeling talentontwikkeling op het Landelijk Bureau via opleidingen@d66.nl.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48