Groen doen op de Jongerenklimaattop Westfriesland

Wel of geen windmolens in de regio? Wel of niet een auto delen of biologischer eten? De sleutel tot een duurzame en schone toekomst ligt bij jou als jongere en de keuzes die jij maakt. Maar waarom doen jongeren dan bijna niet mee in de discussies over duurzaamheid? Dat pakken we in Westfriesland anders aan. 

Op 3 november organiseren de Westfriese gemeenten samen met jongeren de Jongerenklimaattop Westfriesland. Jongeren van 15 tot en met 25 jaar gaan in gesprek met bestuurders over wat zij van hun gemeenten verwachten aan duurzame acties. Laat je inspireren en verrassen en doe mee. Er is een actief programma met stellingen, debat, presentaties en live entertainment zoals een optreden van de Hoornse stadsdichter Levi Noë. We hebben een prijsvraag en delen goody-bags uit. 
 
Heb jij een boodschap voor de Westfriese gemeenten? In theater het Postkantoor in Bovenkarspel beleef je een avond die leuk en gezellig is én waar je een verschil kunt maken. Dit is je kans. Wij doen groen. Doe jij met ons mee? Meld je aan via de QR code.

Beeld: Gemeente Hoorn

Jongerenklimaattop Westfriesland

Datum: donderdag 3 november
Locatie: Het Postkantoor in Bovenkarspel
(goed bereikbaar met het OV)
Inloop: vanaf 19.00 uur
Einde programma: 21.00 uur.
Tijd voor een gratis hapje en een drankje!