Willem-Jan van Hest

Willem-Jan van Hest - Beeld: D66 Goirle

Willem-Jan van Hest ondersteunt sinds 2018 de fractie van D66 in de gemeenteraad van Goirle.

  • 51 jaar
  • Goirle
  • Goirle
  • Hij/hem

Sinds 5 jaar woonachtig in het dorp waar ik wel geboren men maar nooit eerder heb gewoond. Goirle een dorp met een levend sociaal hart, mooie natuur en vriendelijke mensen.
Ik ben getrouwd met Monique en heb 3 kinderen, waarvan er nog 2 thuis wonen. Zelf ben ik werkzaam in het primair onderwijs. De laatste jaren als zelfstandig interim-directeur.

Sinds 1995 ben ik lid van D66. Lokaal heb ik jaren mijn steentje bijgedragen in de gemeente Wateringen (later Westland). Hier in Goirle ben ik vooral op de achtergrond aanwezig geweest in de ondersteuning van onze fractie in de gemeenteraad.
Als nieuwkomers in de raad heeft D66 Goirle zich duidelijke als een betrouwbare doch kritische partij van zich laten horen.
Enerzijds steunden we het coalitie akkoord maar stemden we ook terecht tegen de begroting, aangezien deze niet aan onze basisprincipes voldeed.
Zo wil ik ook voor D66 Goirle raadslid in deze gemeente aan de slag, Die ontwikkelingen in gang zetten om van Goirle en Riel een nog mooier dorp te maken. Het goede behouden en aan de slag om zaken te verbeteren of duurzaam te ontwikkelen.
Dat doe ik graag met ons programma én dus met ‘Gezond Optimisme’