Janneke van den Hout

Janneke van den Hout - Beeld: Saskia Moerman

Janneke van den Hout is sinds maart 2018 lid van de gemeenteraad van Goirle voor D66. In 2020 is zij verkozen tot raadslid van het jaar.

  • 59 jaar
  • Veldhoven
  • Goirle
  • Zij/haar

Mijn naam is Janneke van den Hout en woon sinds 1987 in Goirle. Ik ben getrouwd met John en heb twee kinderen: Inge en Cas. Ik werk als adviseur bij Aranea op het raakvlak mens, proces en IT. Wat mij kenmerkt: mensgericht, sociaal, verbinder, energiek en pragmatisch. En ik geloof sterk in ‘Samen doen!’
Al vanaf het begin dat ik in Goirle woon ben ik onder de indruk van de levendige en prettige sfeer in Goirle. Ik voel me hier erg thuis.
In de afgelopen jaren heb ik me ingezet voor Goirle. In de laatste paar jaar als raadslid voor D66 in de gemeenteraad van Goirle. Daarvoor als bestuurslid bij de stichting Katholieke Basisscholen Goirle (nu Edu-Ley) en als bestuurslid bij de Deel en bij de Stichting Sociaal Culturele Centra Goirle, waar de Deel in op is gegaan.

Als raadslid draag ik inmiddels een aantal jaren bij aan de ontwikkelingen in Goirle en haar omgeving. En dat smaakt naar meer. Om te vervolgen waar ik aan begonnen ben: ervoor zorgen dat Goirle een fijne plek is en blijft om te wonen. Dat wat goed gaat wil ik vasthouden en daar waar verbetering nodig is ga ik aan de slag. Voor inwoners, door inwoners van Goirle. Daar zet ik me van harte voor in.

Dus: ‘Samen doen!’