Midwinterborrel 27 januari

Dit jaar organiseert D66 Geldrop-Mierlo een aantal gezellige bijeenkomsten waarin we met u het gesprek aan willen gaan. De belangrijke thema’s zullen de revue passeren. Door een deskundige spreker uit te nodigen zullen we de bijeenkomsten extra luister bijzetten. Tijdens de eerste bijeenkomst hebben we het over de verkiezingen voor Provinciale Staten en het belang voor de inwoners van Geldrop-Mierlo. Daarvoor hebben we Ralph van Ierland uitgenodigd.

Eerste bijeenkomst

Datum: vrijdagavond 27 januari
Lokatie: Heerenhuys23, Heuvel 23 te Geldrop.
Aanvang: 20:00 uur.

Ralph van Ierland

Ralph van Ierland, oud-Geldroppenaar en nummer 6 op lijst voor de Provinciale Staten verkiezingen zal zijn ideeën met ons delen. Ralph is 27 jaar en geboren en getogen in Geldrop. Ralph studeert technische wiskunde en hoopt in april af te studeren. Hij reageerde enthousiast op ons verzoek om in Geldrop-Mierlo iets te vertellen over zijn ambities:

“Het lijkt me ontzettend mooi om als geboren Geldroppenaar onze regio te vertegenwoordigen in de provincie! We hebben hier te maken met een ontzettende groei van werkgelegenheid in Brainport, die ook veel uitdagingen geeft. We moeten hiervoor passende woningen bouwen, en zorgen dat iedereen ook écht kan meeprofiteren van de successen en kansen die we gaan pakken!”

Er is uiteraard ruimte voor vragen en er is meer dan voldoende tijd om met elkaar het gesprek aan te gaan. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Heb je vrienden of familieleden die belangstelling hebben om kennis te maken met de mensen achter D66 Geldrop-Mierlo, neem die dan gerust mee.

We hopen u te zien op vrijdag 27 januari bij het Heerenhuys23.

Beeld: Ralph van Ierland